Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Word fan van iClean Carwash

U kent natuurlijk onze vertrouwde spaarkaart met zegeltjes. Bij elke wasbeurt ontvangt u een zegel die u op de spaarkaart kunt plakken. Het kan natuurlijk voorkomen dat u deze kwijtraakt en weer opnieuw moet beginnen. Daar komt nu een einde aan!

Bezoekers van onze wasstraat profiteren van extra voordeel met het vernieuwde spaarprogramma ‘iClean FAN’. Het spaarprogramma maakt gebruik van een unieke combinatie van online en offline technologie met de koppeling van kentekenregistratie bij elke wasbeurt en de online app Wallet. Door het kenteken te koppelen met het e-mailadres wordt elke wasbeurt geregistreerd. Gespaard voordeel kan via een voucher in de app Wallet eenvoudig worden ingewisseld.
De unieke combinatie van kentekenregistratie en e-mailadres maakt het mogelijk om automatisch te sparen, bij elk bezoek aan iClean Carwash Deventer. iClean Fan biedt gemak en voordeel. Je wordt door middel van een pop-up en een e-mail automatisch op de hoogte gebracht van de gespaarde vouchers. Bij elk bezoek wordt het kenteken automatisch gescand. Hierdoor spaart de bezoeker automatisch voor extra voordeel.
Via een e-mail wordt u op de hoogte gebracht van het gespaarde voordeel. De voucher kan eenvoudig worden ingewisseld met de Wallet app. Na inschrijving profiteren bezoekers direct van een voucher waarmee zij het uitgebreide Platina wasprogramma ontvangen voor de prijs van Zilver. Vervolgens ontvangt de bezoeker deze voucher na elke vijfde wasbeurt. Ook wordt de bezoeker verrast met een speciaal verjaardagscadeau en extra voordeelacties per e-mail. U kunt zich online aanmelden op www.icleandeventer.nl/FAN.

Wesley Rouwenhorst