banner lesscherbanner lesscher

Zomervoordeel bij Suzuki

RIJSSEN – Deze weken hebben ze helemaal de zomer in het hoofd bij Suzuki Schreurs! Tot 31 augustus profiteert u van extra zomerse korting op voorradige Suzuki-modellen. Snel leverbaar, én met een wel héél aantrekkelijk prijskaartje dankzij extra inruilvoordeel.

Suzuki biedt een mooie serie modellen aan, uiteenlopend van de nieuwe sportieve Swifts, de veelzijdige Vitara en S-Cross en natuurlijk de eigenzinnige Ignis, de ‘ultra compacte SUV’ met een stijlvol design. Wanneer u uw huidige auto inruilt loopt het extra voordeel al snel op. Schaft u een Suzuki Celerio aan? Dan is uw voordeel al 750 euro. Op de Suzuki Swift en Ignis pakt u 850 euro extra voordeel. Op de Suzuki S-Cross en Vitara is dit een voordeel van maar liefst 1.500 euro. Het grote voordeel van de voorraadactie is natuurlijk ook de extra snelle aflevertijd; u kunt gelijk genieten van uw nieuwe auto. Kiest u voor financiering voor aanschaf van uw nieuwe Suzuki? Dan kunt u momenteel gebruik maken van een extra laag rentepercentage van maar 3,6 procent.

Maak een proefrit
U bent van harte welkom bij Suzuki Schreurs aan de Nijverdalseweg 138 voor een vrijblijvende proefrit. Ook voor meer informatie over voorwaarden, financiering en lease-mogelijkheden bent u aan het juiste adres. Kijk ook www.autoschreurs.nl voor meer informatie.