Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Autobedrijf Vulink biedt voor ieder wat wils

Op zoek naar een occasion? Bij Autobedrijf Vulink aan de Klipperweg 7 in Raalte, heeft u volop keus. Met een steeds wisselende voorraad van pakweg 125 auto’s is er voor ieder wat wils.

In Salland is Autobedrijf Vulink op het gebied van occasions één van de grootste aanbieders van (jong) gebruikte auto’s. In ruim dertig jaar heeft het bedrijf een vaste klantenkring opgebouwd in Salland en ook buiten deze regio. Niet verwonderlijk, want naast het gevarieerde aanbod en de klantgerichte werkwijze, ontzorgt het autobedrijf u volledig op het gebied van mobiliteit. Zo beschikt Autobedrijf Vulink over een moderne werkplaats, waar met alle merken en uitvoeringen onderhoudt. De investering in regelmatige scholing van de monteurs en het beschikken van up-to-date diagnoseapparatuur zorgen ervoor dat ook uw auto in goede handen is bij het Raalter Autobedrijf. Voor een kleine of grote beurt, apk, onderhoud aan uw airco of ruitherstel kunt u bij Autobedrijf Vulink terecht.
De veelzijdigheid van Autobedrijf Vulink is ook ontdekt door het bedrijfsleven. Het bedrijf heeft altijd wel bedrijfswagens op voorraad, van compacte bestelauto’s en bedrijfsbussen tot kleine vrachtauto’s. Ook regelt Autobedrijf Vulink desgewenst financial lease.
Het team van Autobedrijf Vulink nodigt u uit voor een vrijblijvend bezoek aan de showroom. Deze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Voor meer informatie surf naar .