Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Citroën C3 Aircross Compact SUV finalist auto van het jaar 2018


ALMELO – De jury van de Europese “Auto van het jaar” award heeft officieel zeven van de 37 auto’s bekend gemaakt die meedingen naar de titel.

De Citroen C3 Aircross die sinds vorige maand in de showroom staat van de Citroen-dealer is een van de genomineerden in deze prestigieuze competitie. De bekendmaking van de “Auto van het jaar” zal plaatsvinden op 5 maart 2018 in Geneve tijdens de internationale Motor Show. Het organisatie comité van De Auto van het jaar reikt deze prijs uit sinds 1964. Zestig journalisten uit 23 Europese landen nemen deel in deze stemming. De winnaar wordt geselecteerd op basis van criteria zoals kwaliteit-prijs verhouding, ontwerp, comfort, veiligheid en technologie. De nieuwe Citroen C3 Aircross Compact SUV is een van de zeven finalisten voor 2018.

Uniek
Met unieke lijnen en een sterk karakter, heeft de nieuwe C3 Aircross reeds meer dan 25.000 orders weten binnen te halen sinds de lancering begin november. Klanten voelen zich aangetrokken tot het hoge niveau van comfort en veiligheid en uiteraard het design en de rijcomfort van de auto. Na diverse competitieve testen van de zeven finalisten in februari 2018, zal het model met de meeste stemmen benoemd worden tot “Auto van het jaar” in deze prestigieuze competitie op 5 maart 2018, op de vooravond van de opening van de Internationale Motor Show van Geneve. Indien u de Citroen C3 Aircross al eerder wilt zien en rijden, dan bent u welkom in de showroom van Citroen-dealer Bennie Wilmink in Almelo.