Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

De nieuwe Toyota Yaris komt eraan

Tot en met 31 maart kunt u nog profiteren van de actie ‘5 jaar garantie en gratis onderhoud’.

De 5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar fabrieksgarantie en vervolgens 2 jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Ook krijgt u 5 jaar gratis onderhoud. Uw Toyota wordt door uw dealer in topconditie gehouden met onderhoudsbeurten, APK, controles, Hybride Zekerheid Controle en in bijna heel Europa kunt u gebruik maken van Toyota Pechhulp. Voor de volledige voorwaarden gaat u naar www.toyota.nl.

Nieuwe Toyota Yaris
Wanneer u niet op korte termijn een nieuwe Toyota wil rijden, dan is de nieuwe Toyota Yaris iets voor u. Deze komt in de zomer van dit jaar op de markt. De nieuwe Yaris is een compacte auto die alles in zich heeft dat u zich maar kunt wensen. De nieuwe Yaris is 5 mm minder lang dan zijn voorganger, de wielbasis is 50 mm groter geworden, de hoogte is met 40 mm verlaagd en het zwaartepunt ligt 15 mm lager. Het resultaat zorgt dat de Yaris een ruim interieur heeft, u volop comfort biedt en u met de Yaris heel goed uit de voeten kunt in stedelijk gebied. De auto is uiterst praktisch en heeft de juiste rijeigenschappen waarmee ook lange ritten comfortabel zijn.

Hybride
De Toyota Yaris Hybrid is uitvoerig getest in druk stedelijk gebied. Hieruit bleek dat tot 80 procent van de rijtijd gebruik werd gemaakt van de elektromotor. Dat betekent dus lage brandstofkosten en daardoor ook lage CO2-uitstoot. DeYaris Hybrid wordt aangedreven met een 1,5-liter driecilinder Atkinson-benzinemotor. Bij deze motor zijn de interne wrijving en mechanische verliezen tot een minimum beperkt. De hoge verbrandingssnelheid zorgt voor een hoog koppel bij lage toerentallen en betere brandstofefficiency.
De energie die normaal gesproken verloren gaat bij bijvoorbeeld remmen, wordt bij de Yaris Hybrid opgeslagen in de nieuwe lithium-ion-accu. Deze is compacter en lichter dan de vorige, een nikkel-metaalhybride-accu, maar zeker ook krachtiger.De Yaris Hybrid maakt zo optimaal gebruik van alle energie die in de brandstof zit.

Toyota Safety Sense 2
De nieuwe Yaris biedt u ook volop veiligheid met de Toyota Safety Sense 2 met onder andere full-range Adaptive Cruise Control en Lane Trace Assist. Ook een centrale zijairbag en een airbag tussen de voorstoelen ontbreken niet.

Meer informatie
Wanneer u meer informatie wilt over de nieuwe Toyota Yaris kunt u terecht op www.toyota.nl, maar u bent vanzelfsprekend ook van harte welkom bij Toyota Wagenmaker aan de Solingenstraat 1 in Deventer of de Steenbokstraat 3 in Apeldoorn.