Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Een genot voor alle zintuigen: de nieuwe Peugeot 2008

APELDOORN – De nieuwe Peugeot 2008 staat nog niet bij de dealer, maar de voorpret begint al met de beelden op de website van Auto Palace Apeldoorn.

De familie van Peugeot wordt uitgebreid met de 2008, de nieuwste SUV. De 2008 is niet alleen qua afmeting anders dan de 3008 en de 5008. Ook het lijnenspel van de nieuwe 2008 is afwijkend door bijvoorbeeld de lijnen die op de zijkant van de auto driehoeken vormen. Speciaal voor deze 2008 heeft Peugeot ook nieuwe kleuren aan het scala toegevoegd: Rouge Elixir, Bleu Vertigo en Orange Fusion. Kleuren die het design benadrukken.

i-Cockpit 3D
Al meerdere Peugeots zijn uitgerust met de i-Cockpit 3D en door de positieve reacties hierop, heeft de nieuwe 2008, als eerste SUV van Peugeot, dit ook. De i-Cockpit met een compact stuurwiel voor betere wendbaarheid, een groot HD touchscreen binnen handbereik en gezichtsveld en een innovatief 3D instrumentenpaneel met head-up display zorgt voor gemak en veiligheid.

Keuze in aandrijving
De keuze in aandrijving is afhankelijk van het uitrustingsniveau Active, Allure GT line en GT. De mogelijkhedenzijn een 1,2-liter Puretech driecilinder benzinemotor, een 1,5-liter BlueHDi viercilinder dieselmotor of een elektromotor met 136 pk en een actieradius van 310 kilometer.

Uw dealer
Ga voor meer informatie naar de dichtstbijzijnde Peugeot-dealer: Auto Palace Apeldoorn aan de Wagenmakershoek 2. Of kijk op www.autopalace.nl.