Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Gezamenlijke actie van Auto Palace Citroën en Karwei: Raad en win!

APELDOORN – Een leuke actie van Auto Palace Citroën Apeldoorn in samenwerking met Karwei: raad de catalogusprijs en maak kans op één van de prijzen.

Het gaat dan om de catalogusprijs van de C5 Aircross SUV die bij de ingang van Karwei Apeldoorn-West aan de Dijkgraafweg 5 in Apeldoorn staat. Raad de prijs en lever uw antwoord in. Prijswinnaars worden op 26 april telefonisch geïnformeerd over de gewonnen prijs.

Makkelijk
Als u denkt dat de actie van Karwei Apeldoorn-West en Auto Palace Citroën Apeldoorn makkelijk is, dan komt u misschien wel heel bedrogen uit. Het gaat om de exacte prijs van de auto met alle opties en uitrustingsniveau. Over alle mogelijkheden kunt u zich natuurlijk laten informeren in de showroom van Auto Palace Citroën Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 38. De C5 Aircross SUV is bijvoorbeeld leverbaar als Live, Feel en Shine. Waarbij Feel beter uitgerust is dan de Live en de Shine weer meer te bieden heeft dan de Feel. Daarnaast heeft u bij de aanschaf van de C5 Aircross SUV de mogelijkheid om te kiezen voor afwerking met een speciaal laktype, bijvoorbeeld een metallic lak. Dus ga zeker op onderzoek uit voor u uw antwoordformulier inlevert. Tip: Welke motor heeft de getoonde C5 Aircross SUV?

Prijzen
De eerste prijs is een weekend rijden met de Citroën C5 Aircross. De tweede prijs is een cadeaubon van de Karwei ter waarde van € 100,-, waarmee niet alleen bouwmaterialen, maar bijvoorbeeld ook reinigings- en poetsmiddelen voor uw auto aangeschaft kunnen worden. Verder wordt nog zes maal een autowasbon vergeven.

– Team van Karwei en Peter van der Sar van Auto Palace Citroën Apeldoorn