Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Hybride en elektrisch nu ook welkom bij Auto Kuilder

Auto Kuilder blijft vernieuwen. Begin van het jaar kreeg het auto-onderhoudsbedrijf aan Midzomerweg in Enschede de beschikking over een nieuwe hefbrug, die een gewicht van 5000 kg kan optillen en geschikt is voor langere bedrijfsauto’s en campers. Nu kan men bij Auto Kuilder ook terecht met Hybride en Elektrische auto’s voor onderhoud en reparatie.

‘Dikwijls kregen we de vraag of wij ook onderhoud kunnen verzorgen voor hybride en elekrische auto’s. Sinds kort kunnen we deze vragen met já beantwoorden’, zegt Bram Kuilder van het gelijknamige autobedrijf. Auto Kuilder mag zich nu Erkend Hybride & EV specialist noemen. Het bedrijf heeft volgens de wetgeving (NEN 9140) voldoende kennis in huis om onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen te mogen uitvoeren. Bram Kuilder heeft het opleidingscertificaat behaald, waardoor hij zich binnen zijn bedrijf hybridespecialist mag noemen. Door specifieke training, deskundig gereedschapgebruik en kennis van de wetgeving kan Auto Kuilder op een veilige en efficiënte manier werken aan alle voorkomende onderhoudshandelingen, reparaties en storingen aan hybride voertuigen van klanten.

Ook voor de bandenwissel is Auto Kuilder het juiste adres. Voor de juiste band en de tijdige bandenwissel bent u bij Auto Kuilder aan het juiste adres. Auto Kuilder heeft een gevarieerd aanbod aan kwalitatief goede banden voor een betaalbare prijs.