Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Hyundai Mobility Adventure

Ga mee met Hyundai op avontuur, niet gewoon op de weg, maar in de virtuele wereld. Hyundai treedt namelijk toe tot Roblox. Virtueel rijden in de nieuwste Hyundai’s en een kijkje nemen in hoe de toekomst er volgens Hyundai uit zou kunnen zien. De betaservice is al beschikbaar.

Doel van Hyundai is om jongeren vertrouwd te maken met het automerk. Hyundai laat de geavanceerde technologieën en de mobiliteitsoplossingen voor de toekomst zien. In Roblox kan een auto al vliegen…

Vijf themaparken
Festival Square is het punt waar gebruikers steeds terugkomen en waar ze kunnen deelnemen aan evenementen, nieuwe modellen kunnen bekijken en waar met andere gebruikers gecommuniceerd kan worden. Ook Future Mobility City is een van de themaparken. Gebruikers kunnen hier kennismaken met brandstofceltechnologie. Eco-forest combineert sprookjesachtige fantasieën met ecologisch verantwoorde mobiliteit. Autosport staat centraal in Racing Park. Hier zijn de sportieve label N modellen van Hyundai te vinden. Het vijfde themapark is de Smart Tech Campus, een onderzoekscentrum voor technologie van de toekomst. Niet alle themaparken zijn al beschikbaar. Via de open betaservice zijn Festival Square en Future Mobility City toegankelijk. Eco-forest zal in oktober van start gaan en later zullen Racing Park en Smart Tech Campus volgen.