Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Inruilpremie op Citroën C1 en Cactus bij Wilmink

ALMELO – Comfortabel Frans rijden en op zijn Nederlands profiteren. Dat kan nu bij Citroën-dealer Bennie Wilmink aan de Twentelaan in Almelo. Profiteer tijdelijk van een aantrekkelijk voorraadvoordeel.

Het is nu goed zaken doen bij Citroën-dealer Bennie Wilmink in Almelo. Op de zuinige en compacte Citroën C1 en de stoere C4 Cactus ontvangt u een extra inruilpremie. Deze loopt op tot maar liefst € 2.000,-. Deze aantrekkelijke inruilpremies gelden enkel op voorraad auto’s. U profiteert dus van extra inruil en een mogelijkheid om snel te rijden. Bennie Wilmink heeft een ruim aanbod, dus de snelle beslisser heeft iets te kiezen. De Citroën C1 is leverbaar als zeer complete Selection uitvoering en is dan onder meer uitgerust met Airco, Bluetooth en streaming audio systeem, achteruitrijcamera en kan als drie of vijf deurs geleverd worden.

Selection
U rijdt al weg met een C1 Selection bij Bennie Wilmink voor slecht € 12.295,-. Uniek, stoer en zeer comfortabel is de Citroën C4 Cactus. Standaard is de C4 Cactus onder meer voorzien van Sofa seats, airconditioning, dakairbags en Citroen Airbumps. U rijdt al weg met een C4 Cactus PureTech 82 Feel voor slechts € 18.510,-.

Bezoek ons
Redenen voldoende om een bezoek te wagen aan de showroom van Bennie Wilmink in Almelo. Maar wees er wel tijdig bij, want de actie duurt zolang de voorraad strekt! Kijk ook op: www.benniewilmink.nl/