banner lesscherbanner lesscher

Kia bouwt aan toekomst met Optima Sportswagon PHEV


Kia bouwt aan de toekomst, de groene toekomst welteverstaan. Met trots kan Kia zeggen dat er een nieuw model is toegevoegd aan het huidige gamma. Kia introduceert de Optima Sportswagon Plug-in Hybrid (PHEV). Nu te bestellen bij Van Mossel Kia! Na de Optima sedan PHEV introduceert Kia nu de tweede PHEV-variant van Kia op de Nederlandse markt; de Optima Sportswagon PHEV.

De indrukwekkende Kia Optima SW PHEV bewijst dat minder uitstoot niet ten koste gaat van maximale performance. Dankzij zijn geavanceerde aandrijflijn combineert hij efficiency met dynamiek. Dit zorgt voor een snelle en soepele overgang van elektrische naar hybride aandrijving, zowel in stadsverkeer als op de snelweg.

De Optima SW PHEV is voorzien van een 2.0-liter viercilinder GDi-motor met directe benzine-inspuiting, gekoppeld aan een zestrapsautomaat. Het maximumvermogen van de 2.0 GDi-motor is 156 pk bij 6.000 toeren. De viercilinder is gekoppeld aan een 68 pk sterke elektromotor wat samen een gecombineerd vermogen van 205 pk levert. De actieradius is tot 62 kilometer.

Uitmuntend design dient niet alleen om de ogen te strelen. De nieuwe Kia Optima SW PHEV verwelkomt u in een ruim en geraffineerd interieur. Elk detail is bedoeld om u tot rust te brengen voor hij u in alle stilte naar uw volgende bestemming brengt. Bovendien biedt hij een zee aan ruimte voor alles en iedereen, van sportuitrusting tot uw favoriete passagiers. Opvallende auto’s, voorzien van de nieuwste technologieën, maar óók zuinig en milieuvriendelijk. De perfecte combinatie voor een mooie toekomst. Doet u mee?

Momenteel is de Kia Optima SW PHEV al te bestellen bij Van Mossel Kia aan de Höltersweg 30 in Hengelo. Hier staan de medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Graag tot ziens!