Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Kies de Ford Mondeo ST-Line Hybrid

Ervaring met de sportieve ST-line is er al bij andere modellen van Ford. De ST-line is succesvol en hoe kan het ook anders met aantrekkelijke prijzen, een rijke uitrusting en een sportieve uitstraling. De 4-deurs sedan Mondeo ST-Line Hybrid is te bestellen vanaf 39.890 euro en voor de Wagon is dat 1.500 euro meer.

De Ford Mondeo ST-Line Hybrid heeft echter meer te bieden dan alleen maar een mooi voorkomen. Onder de motorkap zit namelijk een efficiënte aandrijflijn met een door een elektromotor ondersteunde 2.0 Atkinson-benzinemotor. Dat zorgt ervoor dat deze Mondeo een vermogen van 187 pk heeft. Mede door de continu variabele automatische transmissie en het gebruik van elektriciteit voor onder andere airco en waterpomp is het verbruik laag: 4,2 liter per 100 km. Meer efficiëntie is te vinden bij het opladen van de batterij van 1,4 kWh. Van de energie die vrijkomt bij het remmen kan tot wel 90 procent worden omgezet in elektriciteit en daarmee wordt de batterij opgeladen.

Looks
De Mondeo ST-Line Hybrid heeft een Full Body Styling Kit, ST-Line mistlampen en 18 inch lichtmetalen velgen. De Wagon heeft daarnaast nog een grote achterspoiler en dakrails. Ook het interieur is een streling voor het oog met de deels lederen bekleding, een met leer afgewerkt stuurwiel, sportpedalen en een zwarte dakhemel. Verder is ook gedacht aan het comfort. Zo heeft dit model van Ford een 10-weg elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, verwarmbare voorstoelen en een dubbel 4.2 inch LED-display. Mocht de standaarduitrusting nog niet voldoende zijn, dan heeft u nog de keuze uit tal van opties.

Naar de dealer
Voor een proefrit kunt u terecht bij de officiële Ford-dealer bij u in de buurt. De dichtstbijzijnde vindt u snel via www.ford.nl en op dezelfde website kunt u ook een proefrit aanvragen.