Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Klassieke Alfa Romeo’s bij Bella Macchina


DEVENTER – Op 29 april vindt het 105-Treffen plaats in het havenkwartier van Deventer.

Jan Nijland van Bella Macchina opent de poorten van zijn garage èn trattoria voor de liefhebbers van oude Alfa Romeo’s. Het betreft hier de modellen Giulia, Spider, Bertone en Junior Zagato. Modellen uit de 60-er en 70-er jaren met de mooie italiaanse vormgeving en het karakteristieke uitlaatgeluid. Bella Macchina is specialist op het gebied van onderhoud, reparatie en restauratie van zowel klassieke als moderne Italiaanse auto’s. Niet verrassend is Alfa Romeo dan ook een geliefd merk; door de jaren heen brachten zij al vele mooie auto’s op de markt, maar boekten zij ook sportief succes in onder meer de rallysport. Alfa Romeo rijders delen deze passie dan ook graag met elkaar.

Programma
Voor het 105-treffen is een gevarieerd programma opgezet met voor iedereen wat leuks. Bezoekers die alleen willen kletsen over deze mooie auto’s kunnen de hele dag bij Bella Macchina blijven. Maar wie ook graag de weg op gaat kan tevens deelnemen aan een mooie toertocht door de omgeving. Kortom, genieten voor jong en oud! Dit is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen bij de mooie klassiekers van alle bezoekers en de werkplaats waar menig Italiaanse sportauto onder handen genomen is.

Kom langs
U bent van harte welkom bij Bella Macchina, gevestigd aan de Noordzeestraat 23002 in Deventer. Kijk ook op: www.bellamacchina.nl