Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Launch editions vervangen door nieuwe, reguliere uitvoeringen

De Launch editions van de Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron worden vervangen. Audi heeft de nieuwe Edition-uitvoering van deze elektrische modellen gepresenteerd. De Q4 e-tron-modellen zijn er vanaf nu als Edition, Advanced edition en S edition. 

Audi noemt onder andere de elektrische prestaties, het comfort, de veelzijdigheid, de ruimte en de typische e-tron-uitstraling als succesfactoren van de Q4 e-tron-modellen. Deze succesfactoren zijn vanzelfsprekend ook terug te vinden in de nieuwe Edition-uitvoeringen. Standaard zijn deze voorzien van onder andere LED-koplampen en -achterlichten, een elektrisch bediende achterklep, automatische airconditioning, cruise control met snelheidsbegrenzer en digitale radio-ontvangst (DAB+).

Motorvermogen
De Q4 e-tron-serie komt met motorvermogens van 170 tot 299 pk, accupakketten van 52 en 77 kWh en achterwielaandrijving of quattro vierwielaandrijving. Er is dus een ideale Q4 e-tron voor iedereen en voor elke inzet. De Audi Q4 e-tron-serie is door snelladen in ongeveer 38 minuten op te laden van 5 tot 80 procent, zowel het accupakket van 52 als 77 kWh.

Bestellen
De Launch editions van de Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron zijn nog wel leverbaar, maar alleen uit voorraad. De nieuwe Editions kunt u natuurlijk wel bestellen. Vanwege de nieuwe indeling van het gamma zijn de vanafprijzen van de Audi Q4 35 e-tron en de Q4 Sportback 35 e-tron respectievelijk 48.155,- en 50.205,- euro.