Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Met de acties van de Peugeot-dealer klaar voor de vakantie

Voor iedere autobezitter die graag onbezorgd op vakantie wil, is de vakantiecheck een echte aanrader. Zowel technische als visuele controles worden uitgevoerd en zorgen ervoor dat u met een gerust hart op weg kunt.

Bij de visuele controles wordt gekeken naar de staat van de motor, versnellingsbak, stuurinrichting, schokdempers en het uitlaatsysteem. Allemaal cruciaal voor een veilige trip. Net zoals de technische controles waarbij de verlichting wordt nagekeken, de kwaliteit en niveau van diverse vloeistoffen wordt gecheckt, de staat van de accu wordt bekeken en remmen worden gecontroleerd op goed functioneren.
Deze vakantiecheck is voor bezitters van de MyPeugeot Card gratis. Geen MyPeugeot Card? Geen enkel probleem; de consumentenadviesprijs voor de vakantiecheck is 19,95 euro.

Wanneer u nog dakdragers of een inzetbak voor de bagageruimte van uw Peugeot nodig heeft, dan heeft de dealer nog een mooie actie voor u in petto. Bij aankoop in de periode tot en met 30 juni krijgt u 20 procent korting. Zo heeft u al een set van twee dakdragers voor de Peugeot 208 voor 101 euro.

En voor extra comfort tijdens uw vakantie, laat u ook uw airco reinigen. Een grondige schoonmaak van interieurfilterbehuizing en de omgeving heeft een adviesprijs van 39 euro en een aircoreiniging waarbij ook de verdamper wordt gereinigd heeft een consumentenadviesprijsvan 89 euro. Niet alleen koele lucht tijdens een autorit, maar ook eentje waarbij de lucht schoon is.