Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Oogst voordeel bij Broekhuis Peugeot

TWENTE – Broekhuis Peugeot heeft tot en met 1 april aantrekkelijk voordeel op enkele scherp geprijsde modellen.

Rechtstreeks uit de Peugeot-fabriek werden een groot aantal exclusieve en rijk uitgeruste Peugeot-modellen zeer scherp ingekocht. De laatste modellen en specificaties tegen zeer aantrekkelijke kortingen. Een buitenkans dus.

Verse Oogst
Dankzij scherpe inkoop weet Broekhuis Peugeot altijd de beste deals te bieden voor haar klanten. Deze Verse Oogst-actie is dan ook geen uitzondering. Er is volop voorraad voor iedereen die op zoek is naar een scherp geprijsde nieuwe auto. Het actuele aanbod is te vinden op www.broekhuis.nl/peugeot-verse-oogst. De deelnemende modellen zijn de Peugeot 108 in drie en vijfdeurs versie, de Peugeot 2008 SUV en de Peugeot 208 vijfdeurs, Roland Garros en Dakar Editions. Uw voordeel kan afhankelijk van het type en uitrusting oplopen tot wel 3.200 euro. Als voorbeeld: De Peugeot 2008 SUV Blue Lion 1.2 PureTech editie is nu rijklaar voor 19.950 euro, een voordeel van 1.543,45 euro ten opzichte van de catalogusprijs. Broekhuis Peugeot biedt daarnaast ook de service en onderhoud die u gewend bent van een merkdealer. Zo profiteert u als koper van Peugeot Assistance, standaard drie jaar pechhulp inbegrepen bij iedere nieuw geleverde Peugeot.
Kijk voor alle actiemodellen op www.broekhuis.nl/peugeot-verse-oogst of kom langs bij één van onze vestigingen in Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Rijssen. Kijk ook op: www.broekhuis.nl/peugeot