Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Ook in 2020 vertrouwde service bij Autobedrijf Bouwman

DEVENTER – Autobedrijf Bouwman mag terugblikken op een mooi jaar. In 2018 nam Ton Vree Egberts het autobedrijf over, waarna in 2019 doorgeschakeld werd naar de hoogste versnelling.

Autobedrijf Bouwman is dankbaar voor het grote vertrouwen dat zij ook dit jaar weer mochten ontvangen van de klanten. Ook in 2020 mogen zij weer rekenen op topservice van dit universele Bosch Car Service garagebedrijf. Alle merken krijgen vakkundig onderhoud in de moderne werkplaats met gedreven vakmensen.

Nieuwe toevoeging
Autobedrijf Bouwman is dealer van Daihatsu en specialist op het gebied van Mazda, Suzuki en Volvo. Dankzij contacten met andere merkdealers is ieder merk auto leverbaar. Komend jaar voegt Autobedrijf Bouwman ook ‘iets’ nieuws toe aan het assortiment. Vaste klanten hebben wellicht de zwarte tent met vraagtekens al gezien in de showroom. Wat er onder zit? In januari leest u het hier.

Sportief uiteinde
Autobedrijf Bouwman zwaait 2019 op een sportieve manier uit. De automannen lopen samen met de kapsters van kap- en schoonheidssalon Annemiek in de dertiende editie van de Brink tot Brinkloop van Deventer naar Bathmen op 29 december. Het garagebedrijf is sponsor van de loop. Zij zamelen geld in voor de medische behandeling in Amerika voor Christel ten Katen-Ehren. Klanten kunnen bij de garage én de salon doneren voor deze mooie actie. Kijk ook op Facebook: @salonannemiek voor de ludieke trainingsvideo!

Fijne jaarwisseling
Het team van Autobedrijf Bouwman wenst u fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling. Samen met u gaan zij op naar een mooi 2020! Autobedrijf Bouwman is gevestigd aan de Smeenkhof 6 in Deventer. Kijk ook op: www.autobedrijf-bouwman.nl