Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Paasshows bij autobedrijf Bleeker in Enschede

ENSCHEDE – Autobedrijf Bleeker in Enschede organiseert dit weekend en maandag weer enkele gezellige Paasshows. Profiteer van aantrekkelijk voordeel op diverse modellen.

Bij Auto Bleeker aan de Boddenkampsingel 2-10 in Enschede kunt u genieten van een brede selectie auto’s in een gezellige, huiselijke omgeving. Er zijn diverse merken en modellen in uiteenlopende prijsklassen te krijgen. Alle auto’s worden geleverd met een uitgebreide Bovag-garantie én natuurlijk de kwaliteit die u van Bleeker gewend bent. Verder kunt u nog steeds profiteren van de gunstige APK-aanbieding. Laat nu een APK-keuring uitvoeren voor slechts 15 euro. De gekwalificeerde vakmensen van Auto Bleeker Enschede staan voor u klaar.

Paasshow
Autobedrijf Bleeker in Enschede heeft drie dagen lang vol aanbiedingen gepland. Vrijdag zijn zij geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Zaterdag bent u van harte welkom van 09.00 tot 17.00 uur. Op Tweede Paasdag zijn zij geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Auto Bleeker is gevestigd aan de Boddenkampsingel 2-10 in Enschede. Bel voor informatie met 088-7307500 of kijk op www.bleekergroep.nl/enschede