Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Plug-in hybride Jeep Compass 4xe is er ook als Night Eagle

De Jeep Compass 4xe was er al in diverse uitvoeringen. Nu wordt daar ook de Night Eagle aan toegevoegd. De Compass 4xe Night Eagle is een stoere verschijning in het straatbeeld met de  Gloss Black 18-inch lichtmetalen wielen, zwarte raamomlijsting, dakrails en 7-slots grille. Deze is sinds kort te bestellen voor een bedrag vanaf 43.600 euro.

De Compass 4xe Night Eagle heeft een hybride aandrijflijn en standaard een zestraps automaat. De Night Eagle-uitvoering heeft een 1.3-liter viercilinder benzinemotor met een vermogen van 130 pk. Deze benzinemotor zorgt voor de aandrijving van de voorwielen. De achterwielen worden aangedreven door een elektromotor van 60 pk. Het resultaat is een vierwielaangedreven voertuig met 190 pk. Het accupakket van 11,4 kWh is snel op te laden en wordt ook geladen met regeneratief remmen.
De vele veiligheids- en assistentiesystemen maken het rijden in de Jeep Compass 4xe Night Eagle comfortabel en veilig. Zo heeft deze uitvoering Adaptive Cruise Control en Active Lane Management om voldoende afstand te houden ten opzichte van de voorligger en netjes binnen de rijbaan te blijven. Daarnaast wordt een aanrijding met voetganger of fietser voorkomen door het Noodremsysteem. Voor het comfort kent de Compass 4xe Night Eagle Keyless Go/Passive Entry, draadloze smartphonelader, verstelbare lendensteun en het 8,4” Uconnect-systeem met touchscreen en Apple CarPlay en Android Auto smartphone-integratie.

www.jeep.nl