banner lesscherbanner lesscher

Range Rover Velar is imposant en elegant


De nieuwste aanwinst van Range Rover luistert naar de naam Velar. De Range Rover Velar – die de ruimte tussen de Range Rover Evoque en de Range Rover Sport opvult – geeft een nieuwe invulling aan het SUV-concept en is het vierde model in de Range Rover familie.

Het exterieur van de aerodynamisch en revolutionair vormgegeven Range Rover Velar valt gelijk op. De auto kent een lengte van 4,80 meter, een breedte van 1,93 meter en een hoogte van 1,67 meter, maar door zijn strakke en slimme design oogt de Velar veel grootser en imposanter. Om de strakke lijnen van het exterieur niet te doorbreken, is de deurgreep verzonken in het portier. Verder is de auto voorzien van ‘geknepen’ led-koplampen, geïntegreerde achterspoiler, koperkleurige details en 22-inch wielen. Het elegante interieur van de Range Rover Velar wordt gekenmerkt door futuristische en exclusieve designelementen. Het dashboard is strak vormgegeven en voorzien van drie knoppen voor radio, volume en verwarming. Alle andere functies worden bediend via de twee 10 inch metende touchscreens op de middenconsole. Het nieuwe InControl infotainment-systeem Touch Pro Duo biedt de meest geavanceerde technologieën voor een grote hoeveelheid informatie en diverse vormen van entertainment, terwijl onder meer ook de klimaathuishouding ermee geregeld kan worden. Daarnaast is alles in de Velar dusdanig ontworpen, dat alle inzittenden een ontspannen rijervaring beleven.

De Velar kan met vijf verschillende motoren worden geleverd. In combinatie met adaptieve schokdempers, vierwielaandrijving en een Terrain Response-systeem presteert de Velar vanzelfsprekend ook uitstekend op minder toegankelijke wegen en ondergronden. Over alle details van de Range Rover Velar vertellen de medewerkers van Van Mossel Land Rover u graag meer in de showroom aan de Oude Apeldoornseweg 40 A in Apeldoorn.