Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Renault heeft de prijzen van de nieuwe Captur bekendgemaakt

De nieuwe Renault Captur staat begin december in de showroom van de dealer en is nu al te bestellen. De prijs: vanaf 21.590 euro.

De Captur is de bestverkochte compacte SUV en dat belooft wat voor de vernieuwde versie, die nog veelzijdiger is. De nieuwe Captur komt nu op de markt met de keuze uit drie motoren en vijf uitvoeringen. Later wordt dit nog uitgebreid met de E-TECH plug-in hybride en Bi-fuel versies.

Drie motoren
De TCe 100 is een benzinemotor met een vermogen van 101 pk en is altijd gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Daarnaast wordt de TCe 100-motor begin 2020 ook leverbaar als Bi-Fuel variant die rijdt op LPG en benzine.
Voor meer kracht en verfijning is er de TCe 130 GPF met een vermogen van 131 pk. Deze benzinemotor is naar wens te combineren met een handgeschakelde versnellingsbak of automatische EDC-transmissie.
De derde motorvariant wordt gevormd door de TCe 155 EDC GPF. Deze is met een vermogen van 154 pk de krachtigste in het aanbod en standaard gekoppeld aan een automatische EDC-transmissie.
In het voorjaar 2020 wordt de Captur – als eerste model van Renault – leverbaar met de nieuwe E-TECH plug-in hybride aandrijflijn.

Vijf uitvoeringen
De basisprijs vanaf 21.590,- euro geldt voor de Captur TCe 100 in de uitvoering Life. Na de Life volgen nog de uitvoeringen Zen, Intens en Edition One. De uitvoering Initiale Paris is alleen leverbaar in combinatie met de TCe 130 GPF en TCe 155 EDC GPF. Deze laatste combinatie heeft standaard de meeste extra’s en zonder extra opties is deze voor een vanafprijs van 34.490 euro van u.