Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Samen dingen ondernemen is zoveel leuker voor iedereen!

Auto Palace Citroën Apeldoorn weet maar al te goed dat samen veel leuker is dan alleen. Regelmatig zetten ze een leuke actie op in samenwerking met andere bedrijven in Apeldoorn. Tot en met 16 maart hebben ze er eentje samen met Praxis aan de Kayersdijk.

In de Praxis is de samenwerking goed zichtbaar. Midden in de winkel staat er een Citroën C5 Aircross SUV. En op deze schitterende Citroën staat al een deel van de actie te lezen: Raad de waarde van de artikelen in de auto en maak kans op prachtige prijzen. Wie weet is het rijden in een Citroën C5 Aircross wel voor u! Deze prijs niet gewonnen? Misschien bent u dan wel winnaar van één van de waardebonnen van Praxis ter waarde van 100 euro. Laat u bij het schatten van de waarde van de artikelen niet te veel afleiden door het interieur. U loopt wel het risico daarop met de stoelen met brede zittingen en rugleuningen, die afgewerkt zijn met prachtige materialen, en zeker ook het 8 inch touchscreen.

Nog meer voordelen
Bij deze gezamenlijke actie van Auto Palace Citroën Apeldoorn en Praxis bent u als klant zeker de lachende derde. Naast de prijzen van de ‘Raad en Win-actie’ zijn er nog meer voordelen voor u. Zo krijgt u bij een aankoop bij Praxis ook een waardebon. Deze geeft u 10 procent korting op de werkplaatsfactuur van Auto Palace Citroën Apeldoorn. Het onderhoud of reparatie van uw Citroën of voertuig van een ander merk wordt daarmee nog voordeliger. En als klant van Auto Palace Citroën Apeldoorn ontvangt u een flyer voor voordeel bij Praxis.

Onder de indruk?
Bent u onder de indruk geraakt van de C5 Aircross bij Praxis? Ga dan snel naar Auto Palace Citroën Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 38 in Apeldoorn. Dan krijgt u de mogelijkheid om de auto echt te ervaren door erin plaats te nemen en wie weet wel een proefrit.