Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

The Big Event bij Opel dealer Kamp Twente

The Big Event komt weer naar Nederland en dat betekent heel veel voordeel! Tijdens het Big Event krijgt u, bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met € 500,- gratis brandstof, mag u voor € 250,- aan Opel accessoires uitzoeken én profiteert u van € 2.000,- éxtra inruilwaarde op alles wat rolt of rijdt! Dus kom naar Opel-dealer Kamp Twente met vestigingen in Hengelo en Almelo en profiteer van maandag 6 tot en met zaterdag 11 maart van de beste aanbiedingen.

Wat zijn de voordelen voor u tijdens The Big Event? Alleen tijdens The Big Event ontvangt u een Opel tankpas met maar liefst € 500,- gratis brandstof! De pas is 1 jaar geldig bij deelnemende tankstations en herkenbaar aan het Travelcard logo. U kunt tijdens The Big Event rekenen op een uiterst gunstig inruilaanbod voor uw huidige auto. U profiteert van € 2000,- extra inruilwaarde bovenop de waarde die gehanteerd wordt door de Autotelex Koerslijst. Met € 250,- aan gratis accessoires heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe Opel zeer voordelig verder te personaliseren tijdens The Big Event. Ook voor de financiering van uw nieuwe auto bent u bij Kamp Twente aan het juiste adres. Geen bezoek aan de bank, wél een scherp rentetarief van 3% waardoor u een vast, laag bedrag per maand betaalt. Bovendien kunt u de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken voor een nog lager maandtarief.

The Big Event Roulette
Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en speel met uw kenteken mee met The Big Event Roulette. Met uw kenteken maakt u t/m 11 maart 2017 iedere dag kans op mooie prijzen zoals een Bluetooth speaker, een Opel Powerbank, een weekend rijden in de Opel Cascada en nog veel meer! De winnaars worden dagelijks via een persoonlijk e-mailbericht op de hoogte gesteld. Voor meer informatie surf naar www.kamptwente.nl of waag een bezoek aan de showroom aan de Weezebeeksingel 4 in Almelo of aan de Höltersweg 49 in Hengelo.