Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Toyota Corolla Cross is later dit jaar ook als 1.8 Hybrid leverbaar

De Toyota Corolla Cross is er al als 2.0 High Power Hybrid met een vermogen van 197 pk, maar vanaf de tweede helft van 2023 komt er ook een tweede aandrijflijn: de 1.8 Hybrid met 140 pk. De vanafprijs van deze versie is 37.295 euro en is inmiddels al te bestellen.

De Corolla Cross 1.8 Hybrid komt in de uitvoeringen Active, Dynamic en Style. De Active is de basisuitvoering en beschikt over onder meer LED-verlichting, een digitaal instrumentarium van 12,3 inch en het Toyota Smart Connect multimediasysteem met een display van 10,5 inch met hoge resolutie en Cloud navigatie. Ook Climate Control en elektrisch bedienbare ramen behoren tot de uitrusting. Daarnaast heeft de Active Toyota Safety Sense 3. Dit bestaat uit onder andere Automatic High Beam, Intelligent Adaptive Cruise Control, Lane Trace Assist, Lan Departure Alert en het Pre-Collision System met fietser- en voetgangerdetectie.

De Dynamic is te bestellen vanaf 39.195 euro. Naast de uitrusting van de Active heeft de Dynamic ook Smart Entry, Privacy Glass, sequentiële LED-richtingaanwijzers en staat niet op 17 inch maar op 18 inch lichtmetalen wielen.

De Style-uitvoering van de Corolla Cross 1.8 Hybrid heeft een nog hoger uitrustingsniveau. Zo is deze afgewerkt met luxe stoffen bekleding met kunstlederen accenten, hebben de voorstoelen instelbare verwarming en is het pakket met veiligheidssystemen verder uitgebreid. De vanafprijs is 41.395 euro.