Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

TWIMVA beschermt uw auto tegen hagelgeweld op vakantie

ENSCHEDE – TWIMVA is een begrip in de regio wanneer het op automaterialen aankomt. Ook voor uw vakantie hebben ze de handigste tools voor uw auto in hun assortiment, zoals hagelbeschermhoezen om uw auto te beschermen tegen het eventuele hagelgeweld bij het Gardameer.

Gaat u dit jaar op vakantie naar het zonnige Gardameer in Italië? Dat is natuurlijk heerlijk, lekker ontspannen in de zon. Echter, komt een plaatselijke hagelbui in het gebied nog wel eens voor. Een soortgelijke hagelbui kan flinke schade aan uw auto veroorzaken en zo uw vakantie een stuk minder aangenaam maken.

De oplossing
TWIMVA helpt u deze situaties te voorkomen, men heeft namelijk speciale hagelbeschermhoezen in haar assortiment! Deze hagelhoes bestaat uit een 5 millimeter dikke laag schuimrubber die je auto beschermt tegen hagelstenen met een diameter tot 12 millimeter. De thermo/hagelhoes beschermt in ieder klimaattype, is UV-bestendig en voorzien van een ventilatieopening. De hagelhoezen zijn leverbaar in de maten M,L,XL,XXL. De prijzen zijn vanaf €85,- inclusief btw voor een hagelhoes in maat M (430 x 165 x 119 cm).

Kom langs!
U kunt gerust eens binnenlopen voor advies op autogebied, de medewerkers bij TWIMVA zijn u graag van dienst. U vindt TWIMVA aan het Poolman 11 in Enschede en aan de Twentepoort West 25 in Almelo.