Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Vakantie-actie

De zomervakanties zijn weer bijna begonnen en dat betekent dat we weer massaal op vakantie gaan. Maar wat doet u met de auto? Nog even netjes wassen of denkt u: dat komt na de vakantie wel? Wist u dat de vliegen al met enkele uren in uw lak kunnen branden? Daarom is het verstandig om uw auto juist vóór de vakantie nog even goed te beschermen met bijvoorbeeld de VIP Poetsstraat.

Wat biedt dit nu voor extra aan uw auto? Als eerste gaat u door de wasstraat heen, waar de auto wordt gewassen en wordt besproeid met een Polish Wax. Na het wassen wordt de auto netjes gedroogd. U rijdt vervolgens door naar de VIP Poetsstraat, waar uw auto met de hand wordt nagedroogd door één van onze medewerkers. De auto wordt ingesprayd met een Crystal Wax die wordt uitgepoetst door de machine. Hierdoor krijgt u een supergladde lak waardoor vervuiling minder snel hecht aan de lak. Aan het einde van de VIP Poetsstraat krijgen de banden nog automatisch bandenzwart en één van onze medewerkers loopt de auto nog even helemaal na. Zo gaat u weer in showroomstaat op vakantie!

Speciaal voor de lezers van Autopaper heeft iClean Carwash Deventer een leuke vakantie-actie! Knip deze tekst uit en ontvang het Platina wasprogramma + VIP Poetsstraat van € 17,- voor maar € 10,-. Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2017.

Namens het hele team van iClean Carwash Deventer wensen wij u een hele fijne vakantie toe!