Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Voordelig dealeronderhoud voor oudere auto’s

APELDOORN – Bij Auto Palace Apeldoorn kunnen klanten terecht voor een voordelige onderhoudsbeurt. Deze actie is speciaal voor auto’s van vijf jaar en ouder. “Goed onderhoud van auto’s is van levensbelang”, vertelt Hilbert Berends, bedrijfsleider in Apeldoorn. “En juist daarin zijn wij gespecialiseerd.”

Auto Palace wil klanten met deze voordelige actie laten profiteren van dealeronderhoud. “Naast het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter kijken wij de auto volledig na. Denk aan controle van de accu, dynamo en de V-snaren, maar ook de banden, wielophanging, koppeling en schokbrekers komen aan bod. Daarnaast controleren wij het remvloeistofsysteem, koelsysteem en de ruitensproeierinstallatie en vullen deze bij.”

Als er extra werkzaamheden nodig zijn om de komende periode veilig te kunnen blijven rijden, dan wordt er altijd eerst contact opgenomen met de klant. “Samen met de klant bekijken we dan welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. En daarbij kijken we verder dan noodzakelijk, want ook de leeftijd van de auto en het gebruik van de auto nemen wij mee in ons advies.”

Auto rijden en een auto onderhouden kost geld, maar daar krijg je dan ook veel gemak voor terug. En bij Auto Palace houden ze rekening met ieders portemonnee en de auto, want hier kun je als klant kiezen bij de extra werkzaamheden uit economy onderdelen of originele onderdelen. “Uiteraard voldoen onze economy onderdelen aan de kwaliteitseisen van dit moment, maar deze zijn wel aangepast aan de gebruikseisen van een auto van vijf jaar of ouder. Door deze keuze te bieden kan iedereen weer veilig de weg op.”

Airco service
Auto Palace biedt meer dan noodzakelijk onderhoud. Steeds meer auto’s zijn uitgerust met airco, die een grote meerwaarde geeft aan auto’s. Maar airco’s hebben ook onderhoud nodig, alleen al om de lucht in de auto gezond te houden. “Wij werken met het aircoreinigingssysteem Airco Well. Uit testen is gebleken dat dit systeem de beste oplossing is voor gezonde lucht in de auto.”
Naast een gratis aircocheck biedt Auto Palace twee aircoservices aan. Terwijl de één een intensieve fysieke reiniging biedt van de pollenfilterbehuizingen en de omgeving, biedt de tweede optie ook een grondige reiniging van de verdamper aan. Voor meer informatie, zie de website www.autopalace.nl