Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Vortkamp: uw regiopartner in Duitse kwaliteit

ENSCHEDE – Al meer dan 70 jaar is Autohaus Vortkamp in Gronau een begrip voor Duitse kwaliteitsauto’s en veel Nederlanders weten hen dan ook te vinden. Samen met de recent geopende vestiging in Enschede zorgt men als regiopartner van de merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda elke dag weer voor tevreden klanten.

Bij familiebedrijf Autohaus Vortkamp kunt u al jaren rekenen op betrouwbare service en deskundig advies. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto of een occasion, het bedrijf biedt een ruim assortiment aan Duitse kwaliteitsauto’s en is daarnaast uw servicepartner voor de merken Audi, Seat, Volkswagen, VW Bedrijfswagens en Skoda. Het klantenbestand dat voor vijftig procent uit Nederlandse klanten bestaat, wilde Vortkamp nog beter van dienst kunnen zijn. Sinds kort kunt u dan ook bij Vortkamp Occasions in Enschede terecht voor diverse Duitse kwaliteitsoccasions. De twee vestigingen vormen samen uw betrouwbare regiopartner in Duitse kwaliteit.

Ontdek de voordelen!
Vortkamp wil graag de regio kennis laten maken met de voordelen van een occasion van Duitse kwaliteit. Vaak is er een groot aanbod, zijn de auto’s rijker uitgerust en zijn de modellen vaak relatief goedkoper dan een Nederlandse standaardauto. Daarnaast biedt men een uitgebreid portfolio aan services en diensten als onderhoud en reparaties, maar ook diverse financieringsmogelijkheden. Alles altijd in overleg met de klant zodat u een eerlijke prijs betaalt en niet voor verassingen komt te staan. Benieuwd naar het aanbod? U vindt de vestiging in Enschede aan de Midzomerweg 3. Loop gerust eens binnen of bel 053- 7400260 voor vragen en/of advies. De medewerkers staan altijd voor u klaar! www.vortkamp-occasions.nl / www.autohaus-vortkamp.de