Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Bedrijfswagenshow bij autobedrijf Broekhuis


ALMELO – Autobedrijf Broekhuis is al vele jaren uw betrouwbare partner op het gebied van mobiliteit. Naast het uitgebreide gamma Peugeot personenauto’s leveren zij ook Peugeot’s bedrijfswagens. En deze zijn momenteel extra aantrekkelijk op de grote Bedrijfswagenshow.

De Broekhuis Bedrijfswagenshow loopt van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 maart. U bent van harte welkom bij de showlocatie, de vestiging in Almelo aan de Twentepoort West 1.

Aantrekkelijk geprijsd
Peugeot’s bedrijfswagens zijn aantrekkelijk geprijsd. Zo is de Peugeot Partner L1 1.6 HDi leverbaar voor 9.100 euro (catalogusprijs: 13.200 euro). Deze heeft 3,3 kubieke meter laadvolume. Wanneer u wat meer ruimte nodig hebt is de Peugeot Expert Pro Compact 1.6 BHDi leverbaar met 4,5 kubieke meter laadruimte. Afgeprijsd naar 14.995 euro. Voor een meerprijs van 500 euro is de Premium uitvoering leverbaar, met onder meer airco, parkeersensoren, cruise control en radio. Ten slotte is ook de Peugeot Boxer gunstig geprijsd: 15.995 euro. Deze L1H1 2.0 BHDi Profit+ variant met 8 kubieke meter laadvolume is optimaal inzetbaar voor iedere ondernemer. Ook hier kunt u kiezen voor de Premium uitvoering met een meerprijs van 1.200 euro. Dit omvat onder meer een elektrisch pakket, touchscreen-radio, radio met Bluetooth-integratie, cruise control en natuurlijk airconditioning. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, BPM en rijklaar maken.

Financial Lease
Omdat de aanschaf van een bedrijfswagen natuurlijk een aardige investering is, kunt u ook gebruik maken van aantrekkelijke financial lease. Zo betaalt u tot 60 maanden nul procent rente. Kom langs bij de bedrijfswagenshow en vraag naar de voorwaarden. Kijk voor meer informatie op: www.broekhuis.nl