Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Renault onthult silhouet ven nieuwe Scenic E-Tech electric

Het definitieve silhouet van de nieuwe Renault Scenic E-Tech electric is bekend. Aan de basis van dit volledig elektrische productiemodel stond het studiemodel Scenic Vision. Deze nieuwe Scenic belichaamt de nieuwe ontwikkelingsstrategie van Renault op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en inclusieve mobiliteit. De onthulling van de geheel nieuwe Renault Scenic E-Tech electric zal 4 september tijdens de IAA 2023 in München zijn.

Renault rolde de loper uit voor het tweede volledig elektrische model in het C-segment met de Scenic Vision-conceptauto. Dit model was een voorproefje van de uitbreiding van de line-up van Renaults volledig elektrische personenauto’s, die al bestaat uit de Megane E-Tech electric, ZOE en Twingo.

De conceptcar Renault Scenic Vision belichaamde duurzame, veilige en inclusieve mobiliteit: een studie met de meest geavanceerde technologische innovaties voor minder CO2-uitstoot. De nieuwe Scenic E-Tech electric bouwt daarop voort.

Renault heeft – voordat de pre-productieauto’s op de openbare weg verschijnen – het definitieve silhouet van de nieuwe Scenic E-Tech electric onthuld. De pre-productieauto’s zijn afgewerkt met een specifieke camouflage van Renault Design, die een verwijzing naar het iconische logo van Renault zijn. Het is een eerbetoon aan het eerdere ontwerp voor de Megane E-Tech electric.