Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Seat voegt de Tarraco PHEV weer toe aan het gamma

De Seat Tarraco plug-in hybride keert terug in het gamma van Seat. Standaard wordt de Tarraco PHEV geleverd als FR Business. Levering start in september, maar bestellen is al wel mogelijk. De vanafprijs is 48.995 euro.

De Seat Tarraco FR PHEV Business biedt ruimte aan vijf inzittenden en dan blijft er voldoende ruimte over voor bagage. De bagageruimte heeft een inhoud van 610 liter en met neergeklapte achterbank is dat zelfs 1770 liter.

De aandrijving van de Seat Tarraco FR PHEV Business bestaat uit een 1.4 TSI turbobenzinemotor in combinatie met een elektromotor. Het systeemvermogen van deze combinatie bedraagt 245 pk en het koppel is 400 Nm. Door een accu van 12,8 kWh is de elektrische actieradius 51 kilometer. Opladen van de accu kan via de standaard meegeleverde mode 2- en mode 3-laadkabel. Naast de standaard automatische DSG-automaat met dubbele koppeling is het ook mogelijk om handmatig de versnelling te kiezen.

Verder heeft de Tarraco FR PHEV Business standaard onder meer LED-koplampen, een sportonderstel, 19 inch lichtmetalen velgen en kuipstoelen voor de bestuurder en de passagier. Tevens is de bestuurdersstoel elektrisch verstelbaar en is een automatische 3-zone airconditioning inbegrepen. Bestuurders kunnen daarnaast vertrouwen op een aantal rijhulpsystemen zoals een 360 graden-camera, parkeersensoren voor en achter, automatische inparkeerhulp, Predictive Adaptive Cruise Control en Lane Assist Plus.