banner lesscherbanner lesscher

Citroën C4 Cactus uitverkoop


ALMELO – De Feel-, Shine- en OneTone-uitvoeringen van de Citroën C4 Cactus zijn alleen nog uit voorraad leverbaar. Bij de uitverkoop ontvang je 2.000 euro voorraadpremie bij Citroen-dealer Bennie Wilmink in Almelo.

Zolang de voorraad strekt is de Citroën C4 Cactus nieuw voordelig aan te schaffen. Op de uitrustingsniveaus Feel, Shine en OneTone ontvang je een voorraadpremie van 2.000 euro. Maar wees op tijd, want deze uitvoeringen zijn alleen nog uit voorraad leverbaar. De beschikbare exemplaren vind je in de online Citroën Carstore of bij de Citroën-dealer bij jou in de buurt. Een deel van het aanbod is voorzien van fraaie extra’s. Zo biedt de C4 Cactus in onderstaand
rekenvoorbeeld standaard het Pack City Camera, lichtmetalen wielen en een ‘thuiskomer’ reservewiel, digitale tuner DAB+, grijze airbumps en buitenspiegels Rouge. De actie geldt zolang de voorraad strekt; alleen op de (uitgaande) C4 Cactus van modeljaar 2017. Niet voor fleet- en leaseklanten. De consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, vermijdbare kosten rijklaar maken en de wettelijk verplichte bijdragen. Vraag de Citroën-dealer Bennie Wilmink naar de volledige actievoorwaarden.