banner lesscherbanner lesscher

Onderhoud hoeft niet duur te zijn bij Auto Lipper


ENSCHEDE – Op tijd goed onderhoud uit laten voeren aan uw auto is belangrijk voor vele zorgeloze kilometers. Maar onderhoud is bij veel bedrijven relatief duur. Auto Lipper in Enschede bewijst dat onderhoud ook best betaalbaar kan zijn.

Auto Lipper is gevestigd aan de Europalaan 27 in Enschede; een pand waar eerder Piet Oldenhof en Smudde BMW gevestigd waren. Een vertrouwde plek dus voor menig bezoeker. Zij bieden een mooie diverse collectie occassions aan voor ieder budget. Zo kunt u hier een auto vinden die past bij uw specifieke wensen. Er zijn altijd zo’n 40 auto’s op voorraad. Auto Lipper heeft inmiddels vijf jaar ervaring in de in- en verkoop en onderhoud, waardoor u mag rekenen op professionele service door de medewerkers.

Goed onderhoud
Maar de aanschaf van een occassion is niet het enige aspect van autobezit. Zoals gezegd, ook onderhoud is een belangrijke factor in uw totale rijgenot en de bijbehorende kosten. Auto Lipper specialiseert daarom in het leveren van goed onderhoud, ook voor de klant met een kleine portemonnee. Auto Lipper kan uw reguliere onderhoud en de APK uitvoeren, maar ook voor airco-service, computer-diagnose, de bandenwissel of reparaties bent u aan het juiste adres. Door uw onderhoud op tijd uit te laten voeren kunnen zij problemen vroegtijdig ontdekken, waardoor hogere kosten worden voorkomen.

Kom langs
Auto Lipper verwelkomt u graag aan de Europalaan 27 in Enschede. Bel voor informatie met: 06-151 49 863 of kijk op: www.autolipper.nl