banner lesscherbanner lesscher

Vertrouwde service bij JAMES in Losser


LOSSER- Voor u als autorijder is er niets zo vervelend als door autopech stil komen te staan. Het lijkt soms wel of autopech u altijd overkomt op het moment dat u uw auto het hardst nodig heeft. Het liefst wilt u dat uw auto dan zo snel mogelijk gerepareerd wordt of dat u vervangend vervoer krijgt. Dat is precies wat JAMES Rijgarantie voor u kan betekenen.

Wanneer u pech heeft met uw auto, in uw woonplaats of daarbuiten, is er maar één ding dat u moet doen. U belt het nummer van JAMES Alarmcentrale. Dit nummer is 24/7 bereikbaar en gemiddeld binnen 30 minuten is er iemand bij u om u te helpen. Naast dat u snel geholpen wordt, wordt u zeker ook vakkundig geholpen. Verder heeft u niets van doen met een eigen risico en is ook caravan- en aanhangwagenhulp inbegrepen.

Rijgarant
JAMES Rijgarant kan afgesloten worden wanneer u een auto bezit van minder dan 3500 kg met een Nederlands kenteken en een geldige APK. Ook dient de laatste onderhoudsbeurt uitgevoerd te zijn door JAMES Auto Service. Met JAMES Rijgarant bent u voor slechts € 29,95 er een heel jaar lang van verzekerd dat u bij autopech weer snel de weg op kunt. Om reparatie en onderhoud van uw auto nog voordeliger te maken, kunt u een review schrijven over JAMES Autoservice. Elke maand wordt uit de deelnemers een winnaar getrokken die het factuurbedrag terugwint! Ga hiervoor naar www.jamesautoservice.nl/factuur.

Goed advies
JAMES Autoservice aan de Broekhoekweg 42 in Losser is al jaren uw betrouwbare partner op het gebied van onderhoud aan uw auto. Met de JAMES-serviceformule mag u altijd rekenen op een goed resultaat dat geheel naar wens is. Kijk ook op: www.james-losser.nl of facebook.com/jamesautoservicelosser