Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Beter te vroeg dan te laat: de airco check van Renault

DEVENTER – Het is pas april en tot nu toe zijn er pas enkele mooie dagen geweest, maar nog geen tropische dagen met zo’n hoge temperaturen dat het in een auto bijna niet uit te houden is zonder een goede airconditioning.

Wanneer u dit jaar ook weer wilt kunnen vertrouwen op een goedwerkende airconditioning is het raadzaam om nu al de airco check te laten uitvoeren. Renault heeft daarvoor een speciale actie: U krijgt een dagje wellness cadeau.

Check
De werking van de airconditioning wordt volledig gecontroleerd tijdens de check. Kan de airco de temperatuur op peil houden? Moeten filters vervangen of gereinigd worden? Doen de condensor en verdamper nog wat ze moeten doen? Alles wordt tijdens de airco check nagekeken. Mocht er iets niet helemaal in orde zijn, dan wordt u daarover en over de reparatie- of vervangingskosten geïnformeerd.

Wellness
Wanneer u in de periode van 1 maart tot 31 mei een airco-onderhoud laat uitvoeren, krijgt u een voucher met een unieke code die recht geeft op een dagje wellness bij Thermen Holiday, Elysium, Spa Sense, Spa Puur, Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Spa Weesp, Spa Well of Hezemeer. Het verzilveren van de voucher kan via de actiewebsite www.renault.nl/wellness. Hier vindt u ook alle actievoorwaarden. Of vraag ernaar bij de dichtstbijzijnde dealer, die u eenvoudig vindt via www.renault.nl.