Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Bij Opel Broekhuis voordeel van en op onderhoud

Voordeel van en op onderhoud lijkt vreemd, maar is het niet. Momenteel is er namelijk een actie bij Opel Broekhuis Deventer waarbij 4 jaar garantie en 4 jaar gratis onderhoud wordt gegeven bij aanschaf van bepaalde modellen. Verder heeft onderhoud bij een officiële dealer ook voordelen.

Als een Opel wordt onderhouden door Opel Broekhuis dan weet u zeker dat er door een merkspecialist aan uw auto wordt gewerkt en dat daarmee ook de garantie blijft behouden. Verder zijn de onderdelen die eventueel vervangen moeten worden ook van de juiste kwaliteit en specificaties en niet een goedkoop alternatief wat lijkt op het origineel. Het merkonderhoud zorgt er tevens voor dat uw Opel onderhoud volgens schema passend bij gebruik van de auto krijgt. Mochten er tussentijds updates beschikbaar zijn gekomen voor het model, dan worden deze ook tijdens de onderhoudsbeurt geïmplementeerd.

Vier jaar garantie
Wanneer uiterlijk 30 september een nieuwe Opel wordt aangeschaft, krijgt u vier jaar garantie en vier jaar gratis onderhoud. De actie is geldig op Corsa, Corsa-e, Crossland, Mokka, Mokka-e, Grandland (X), Grandland (X) Hybrid, Astra en Insignia. De actie geldt voor de meeste uitvoeringen van genoemde modellen, maar niet op alle. Laat u dus goed informeren bij Opel Broekhuis.
De tenaamstelling dient uiterlijk 31 december van dit jaar plaats te vinden en de nieuwe Opel moet minimaal de eerste zes maanden op naam van de eigenaar geregistreerd te blijven.
De vier jaar garantie betekent dat u de eerste twee jaar Opel fabrieksgarantie heeft en vervolgens twee jaar aanvullende garantie op basis van maximaal 15.000 kilometer per jaar. De grens van 15.000 kilometer komt ook terug bij de vier jaar gratis onderhoud.

Big Event
Als u niet van plan bent om al in september een nieuwe Opel aan te schaffen, doe dit dan in de periode van 4 tot en met 9 oktober. Dan is er bij Opel Broekhuis Deventer weer het Big Event met tot 2.000,- euro extra inruilwaarde, gratis tank- of laadpas ter waarde van 500 euro en gratis 250,- euro aan accessoires.

Voor meer informatie over acties, voorwaarden, onderhoud en de Opel-modellen gaat u naar Opel Broekhuis Deventer aan de Revalstraat 4 in Deventer of bezoek de website https://broekhuis.nl/vestigingen/deventer/opel.