Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Column: Lang wachten!

Ik denk dat iedereen wel eens heeft gedacht: wachten duurt lang. Zelf heb ik dit de laatste tijd wel heel vaak. Als ondernemer wil je snel schakelen en zo snel mogelijk de wensen van een klant vervullen. Helaas lukt dit de laatste maanden heel moeilijk. Dit komt mede door de grote invloeden van Chinese leveranciers.

De grote brand in een chipfabriek in China heeft mega-grote negatieve invloeden voor diverse branches. Op dit moment liggen diverse productielijnen van autofabrikanten stil en komt de levering van nieuwe auto’s maar langzaam op gang. Daardoor zullen wereldwijd veel minder nieuwe auto’s op de markt komen en dus zullen we dit ook merken in Nederland. “Maar als dit het enige zou zijn valt het nog wel mee”, hoor ik mezelf zeggen. Maar wat te denken over de politiek. Duurt het ook niet veel te lang voordat deze mensen een keer een knoop doorhakken en aan de slag gaan? Zo ligt door stikstofperikelen de woningbouw stil; lastig voor starters op de woningmarkt.

Wat ook al heel lang geduurd heeft is de terugkeer naar het “normale leven”. Niet alleen voor de gemiddelde Nederlander, maar zeker ook voor alle ondernemers die enorm zijn belemmerd door de coronaregels. Wat iedereen er ook van vindt en over denkt, ik heb ontzettend veel respect gehad en nu nog steeds voor alle mensen die werkzaam zijn of waren in de zorg. Voor hen was het ook heel lang wachten op de juiste medicatie, de werkdruk, de onzekerheden. Ook nu is de druk nog hoog.

De afgelopen maanden had ik geen columns meer geschreven. Ik kreeg vele reactie van mensen die deze columns misten in de krant en in onze nieuwsbrief. Ik zal de komende tijd toch maar weer een column schrijven. Bij het schrijven zal ik denken aan deze mensen waarvan ik een reactie kreeg. Wachten op de nieuwe column duurde lang hé, mevrouw Kraaijenzank en Jan en Jolande Jansen maar ook de familie Driehuis. Bedankt voor vele leuke reacties en vragen die ik kreeg. Ik kan niet alle namen gaan noemen, maar het wachten op de nieuwe column zal niet meer zo lang duren.

Geniet met z’n allen weer van de verbeterde leefomstandigheden. Lekker weer sporten in teamverband, weer naar de sportwedstrijden, naar de film en schouwburg en weer een feestje vieren. Ik wens iedereen jong en oud weer hele fijne maanden toe in goede gezondheid.

Met vriendelijke groeten,
René Temmink