Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Camry Comeback

Eigenlijk hebben we het nooit begrepen waarom modellen als de Toyota Camry en natuurlijk de Corolla er op een gegeven moment niet meer waren. Die verbazing moet Toyota toch ook vernomen hebben, de Toyota Camry komt na 15 jaren weer terug, een ware comeback!

En hoe, want met de komst van de nieuwe Toyota Camry Hybrid neemt Toyota geen halve maatregelen. ‘s Werelds best verkochte middelgrote sedan is volledig nieuw ontwikkeld en past wat model betreft helemaal in het hedendaagse moderne modellenprogramma van Toyota. De prestaties van deze Hybrid zijn indrukwekkend met een standaard zelfopladende High Power Hybrid motor met 160kW/218pk en een CO2 uitstoot van slechts 98 g/km. De meest krachtige standaard aandrijflijn in dit segment. Met de komst van de Camry Hybrid breidt Toyota het aanbod aan Hybrid elektrische modellen uit naar 10 modelvarianten. Daarmee mag Toyota zich de absolute koploper in het Hybrid segment noemen.

Het knappe aan het ontwerp en de uitstraling van de nieuwe Camry is dat hij de indruk wekt tot een duurder segment te behoren, terwijl de Camry een scherpe vanafprijs kent van 39.995 euro en een maandelijkse netto bijtelling vanaf 294 euro. Toyota maakt het daarmee zeer aantrekkelijk voor de zakelijke rijder. De ruime sedan kenmerkt zich niet alleen door een scherpe prijsstelling, maar ook een zeer rijke uitrusting en natuurlijk actieve veiligheid ‘Toyota Safety Sense’, dat tot de standaarduitrusting van de Camry behoort.
De volledig nieuwe Toyota Camry is de achtste generatie die op de markt verschijnt. Sinds zijn introductie in 1982 zijn er wereldwijd al meer dan 19 miljoen exemplaren verkocht en heeft de auto talrijke prijzen en onderscheidingen gewonnen. Met circa 700.000 verkochte auto’s per jaar is de Camry ’s werelds bestverkochte sedan in het D/E-segment. En dat is niet voor niets!

De nieuwe Toyota Camry is vanaf 23 mei beschikbaar bij de Toyota dealer.