Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Toyota Hilux Challenger voor Dakar-coureur Bernhard ten Brinke

Als je als Dakar-coureur gewend bent aan de betrouwbare techniek van een Toyota Hilux, dan is de keuze voor een Toyota Hilux Challenger voor thuis op de oprit natuurlijk niet vreemd. Ondernemer en coureur Bernard ten Brinke doet voor Toyota GAZOO Racing mee aan onder meer de Dakar Rally. Met de Hilux behaalde ten Brinke vorig jaar een historische zege door als eerste Nederlander ooit een etappe te winnen in de categorie Auto. Ook tijdens de komende Dakar Rally in Saoedi-Arabië verschijnt Ten Brinke in een Toyota Hilux aan de start, samen met navigator Tom Colsoul.

We verbazen ons er niet over dat Bernard ten Brinke zo laaiend enthousiast is over zijn Hilux Challenger. Een auto waarin hij niet alleen graag gezien wil worden, ruim en praktisch is, maar ook veel luxe biedt. De Toyota Hilux van Bernhard is uitgerust met onder meer zwarte spatbordverbreders, 18-inch lichtmetalen wielen, LED-koplampen en een zwarte roll-overbar. Van binnen is de Hilux Challenger voorzien van extra comfort in de vorm van automatische airconditioning, stoelverwarming en cruise control. En ook een Toyota Go navigatiesysteem is standaard. Je zou bijna vergeten dat het om een stoere pick-up gaat.

Toyota levert zijn pick-up vanaf 18.895 euro, exclusief btw en bpm; de Challenger-uitvoering is leverbaar vanaf 29.490 euro.