Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Blijf koel met de Opel Airco-Check

OLST – Autobedrijf Boskamp helpt u graag om deze zomer het hoofd koel te houden. De eerste echt warme dagen van het jaar zijn inmiddels al weer achter ons, waarbij het met een werkende airconditioning een stuk aangenamer toeven is in de auto.

Als Opel erkend-reparateur bieden zij het vertrouwde onderhoud en reparaties die u mag verwachten van dit merk. Op tijd de auto laten controleren en onderhouden door een specialist is erg belangrijk voor de betrouwbaarheid én comfort van uw auto. In de moderne werkplaats kunnen zij naast het regulier onderhoud en de APK ook bijvoorbeeld de Opel Safety Check uitvoeren; zo gaat u met een veilig gevoel de weg op; zeker wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat en zeker wil zijn dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Airco-Check
Het goed onderhouden van de airconditioning is belangrijk om deze werkend te houden wanneer hij nodig is. Ook wanneer u de airconditioning niet vaak gebruikt, is onderhoud wel verstandig. Autobedrijf Boskamp voert de airco-check uit al vanaf 29,95 euro. Hierbij kijken zij onder meer naar de filters waar schadelijke bacteriën zich op kunnen hopen. Daarnaast verliest een airco gemiddeld 10 procent koelmiddel per jaar, wat naast de koeling ook zorgt voor smering van de airco. Controle voorkomt dan ook schade.

Plan een afspraak
Kortom, periodiek onderhoud aan de airco zorgt voor een aangenaam rijplezier zonder dure verrassingen. Maak een werkplaatsafspraak bij Autobedrijf Boskamp om dit te regelen. Zij zijn gevestigd aan de Koekoeksweg 19-21 in Olst. Bel met: 0570-561 290 of kijk op: www.autobedrijf-boskamp.nl