Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Aanschaf, verhuur en onderhoud van uw camper bij Grouwstra Auto’s

DEVENTER – De werkplaats van Grouwstra auto’s is van alle automerken thuis. Maar niet alleen auto’s kunnen vakkundig onder handen worden genomen door de monteurs van het universele BOVAG autobedrijf, ook campereigenaren zijn van harte welkom om hun kampeervoertuig voor een grondige check langs te brengen aan de Maagdenburgstraat 1 of Revalstraat 12 in Deventer.

Om onbezorgd op vakantie te kunnen gaan, is het belangrijk om de camper aan een vakkundige inspectie te onderwerpen. Te weinig onderhoud aan de camper kan namelijk leiden tot hoge reparatiekosten, een kortere levensduur van het kampeervoertuig of een verminderde veiligheid op de weg. Het kan dan ook zeker geen kwaad om de camper regelmatig bij Grouwstra langs te brengen voor een grondige onderhoudsbeurt. De extra grote brug in de werkplaats van Grouwstra is volledig toegerust op de hoogte, het formaat en het gewicht van campers. Daarnaast beschikt Grouwstra over alle apparatuur en vakkennis voor het onderhouden en keuren van campers. Tijdens een onderhoudsbeurt checkt Grouwstra onder andere de remmen, airconditioning, koelsystemen en banden van de camper. Ook worden verschillende onderdelen nagelopen binnen het woongedeelte van de camper, zoals de werking van de waterinstallatie, kachel en verlichting.

Camper uitproberen?
Grouwstra Auto’s verzorgt niet alleen het onderhoud van uw camper, maar heeft ook campers te koop. Voor 47.940 euro incl. btw bent u al de eigenaar van een Weinsberg CaraLoft 550MG van mei 2017 en leasen van de camper is al mogelijk vanaf 863 euro per maand. Alleen een weekje op vakantie met een camper? Ook daarvoor bent u bij Grouwstra aan het juiste adres.