Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

AD Autobedrijf thuis in alle autobanden

In Nederland opereren bijna 150 autobedrijven onder de vlag van AD Autobedrijf. Het zijn full-service autobedrijven waar auto’s worden gerepareerd, onderhouden en verkocht door absolute vakmensen.

De winter liet de afgelopen tijd nog even van zich merken met sneeuw en ijs, waardoor een goed stel winterbanden van onschatbare waarde was voor de veiligheid op de weg. Maar voor je het weet staat ook de lente weer voor de deur; we kijken dan ook weer vooruit naar de zomerbandenwissel. Naast het monteren van de zomerbanden kunt u bij AD Autobedrijf rekenen op extra service. Zo wordt voor u gratis de bandenspanning gecontroleerd en worden de banden, indien nodig, weer op de juiste spanning gebracht. Verder doet AD Autobedrijf een gratis meting van de profieldiepte van de zomerbanden. Daarnaast zorgt AD Autobedrijf ervoor dat de banden in de juiste rijrichting staan. Ook ontvangt u van AD Autobedrijf een gratis check-up van de auto na de winterperiode.

AD Autobedrijf levert autobanden van allerlei bekende merken. Om er maar eens een paar te noemen: Michelin, BF Goodrich, Kleber, Vredestein, Continental, Cooper, Dunlop, Firestone, Goodyear, Milestone, Pirelli, Toyo en Uniroyal. Stuk voor stuk autobanden van topkwaliteit. Ook voor extra goedkope, maar kwalitatief goede autobanden zijn autobezitters bij AD Autobedrijf aan het juiste adres. Naast zomer- en winterbanden is AD Autobedrijf ook thuis in all-season banden, all-weather banden, SUV-banden en 4×4-banden. Kortom, AD Autobedrijf levert elk type autobanden tegen de beste prijs!