Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Comfort Upgrade op de Citroën C5 Aircross SUV

Citroën noemt de actie Comfort Upgrade, maar er is veel meer mogelijk dan alleen een upgrade. Kies bijvoorbeeld voor een luxere uitvoering, extra comfort verhogende opties, extra inruilwaarde of ga voor korting op de aanschafprijs.

Met de Comfort Upgrade is de Citroën C5 Aircross SUV al voor 29.990 euro binnen handbereik. Normaal gesproken betaalt u voor de C5 Aircross PureTech 130 S&S Live 32.790 euro en dat betekent dus een korting van maar liefst 2.800 euro. Of ga voor 1.250 euro korting in combinatie met een inruilpremie tot 1.500 euro op de C5 Aircross Feel en Shine. Wanneer u liever gaat voor de Private Lease dan betaalt u een bedrag vanaf 449 euro per maand op basis van een contract van 24 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Comfort
Wie Citroën zegt, zegt comfort en dat heeft ook de Citroën C5 Aircross SUV u te bieden. Zo voelt bijna elk wegdek aan als een egaal oppervlak door Progressive Hydraulic Cushions. En de Advanced Comfort Seats maken de keuze tussen thuis op de bank zitten of in de C5 Aircross SUV niet makkelijk. Maar hoe comfortabel een auto aanvoelt, zit in veel meer zaken. Zo werkt zo min mogelijk geluid van buiten de auto ook comfortverhogend en Citroën heeft dat bij de C5 Aircross SUV gerealiseerd met speciale akoestische ruiten.

Diverse aandrijvingen
De Citroën C5 Aircross SUV is er in twee uitvoeringen met benzinemotor: PureTech 130 S&S BVM6 met een handgeschakelde 6-versnellingsbak en PureTech 180 S&S EAT8 met achttraps automatische transmissie. Er zijn verder drie uitvoeringen met dieselmotor: de handgeschakelde BlueHDi 130 S&S en de automaat BlueHDi 120 S&S en BlueHDi 180. Ook is de C5 Aircross SUV als hybride leverbaar en deze heeft een elektrische range van 55 kilometer en een vermogen van 225 pk.

Actievoorwaarden
De actie Comfort Upgrade loopt tot en met 31 oktober en de actievoorwaarden zijn online na te lezen op www.citroen.nl/acties. Ook uw dealer vertelt u er graag alles over.