Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

De deelcamper

HAAKSBERGEN – De deeleconomie vindt nu ook zijn weg naar de recreatiebranche, want Stichting Deelcamper, Henk Pen caravans & kampeerauto’s en Spitz Verzekeringen hebben samen een uniek concept ontwikkeld. Dit plan maakt het mogelijk om met drie gelijkgestemden een camper te kopen.

De recreatiebranche speelt in op de groeiende deeleconomie. De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) juicht het plan van harte toe. ‘Het camperen komt binnen handbereik van een bredere doelgroep. Ook deze groep kan nu van een camper en het buitenleven genieten.’ De ANWB vindt het ‘prachtig dat een gezamenlijke aanschaf nu juridisch voor elkaar is.’ De BOVAG schrijft dat de contracten goed in elkaar zitten en vindt het mooi dat Stichting Deelcamper in het onverhoopte geval van geschillen ook de toegang naar de Geschillencommissie geregeld heeft!

Keuze
Er kan gekozen worden uit drie campers: Weinsberg Compact 600 MEG.3, Adria Coral Axess 670 SL of Sunlight I 68. Deze worden geleverd inclusief het All-in-pakket voor respectievelijk € 24.995,-, € 27.495,- en € € 29.995,-. Het All-in-pakket omvat de aanschafwaarde van de camper, gegarandeerde terugkoopwaarde (minimaal € 5.000,- per deelcamperaar, uitgebreid accessoirepakket, uitgebreid inventarispakket, hygiëne pakket (voor elke deelcamperaar), gratis rijtraining en voor 5 jaar lang de wegenbelasting, uitgebreid onderhoud aan het autogedeelte, Bovag onderhoud van de opbouw, verzekering tegen nieuwwaarde, stalling en begeleiding en ondersteuning door Stichting Deelcamper.

Deelcamperaars
U kunt zelf drie anderen zoeken om de camper mee te delen, maar u kunt ook Stichting Deelcamper voor u laten bemiddelen. U krijgt 12 weken per jaar de camper tot uw beschikking en samen met de anderen deelt u die weken in.

Informatie
Over de deelcamper is meer informatie te vinden op www.deelcamper.com. Voor vragen kunt u contact opnemen via 053 572 20 83 of info@deelcamper.com. Ook de eerste deelcamperdealer van Nederland, Henk Pen caravans & kampeerauto’s aan de Westsingel 2 in Haaksbergen helpt u graag.