Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

De Ford Puma: een crossover met uitstraling én efficiëntie

Bij uw Ford-dealer is de nieuwe Ford Puma in de uitvoeringen Titanium X en ST-Line X nu beschikbaar. Deze nieuwe Puma is de eerste Ford die uitgerust is met de mild hybride aandrijftechniek.

De nieuwe Puma heeft in het oog springende koplampen. Voorheen was de motorkap veel vlakker en ging vloeiend over in de zijschermen, maar nu steken de koplampen deels boven de motorkap uit. Tezamen met de bijzonder mooi vormgegeven grille en de ruime afmetingen is de Ford Puma een auto met uitstraling.

Efficient
De Ford Puma is uitgerust met een driecilinder 1.0 EcoBoost benzinemotor en de Ford EcoBoost Hybrid. Deze combinatie van verbrandingsmotor en elektrische aandrijving geven de Puma een vermogen van 125 pk of 155 pk. De Puma maakt gebruik van energie die tijdens remmen en vertragen vrijkomt. De energie wordt opgeslagen in de 48-volt batterij en bij bijvoorbeeld accelereren wordt deze energie gebruikt als extra ondersteuning van de benzinemotor. Dit levert een besparing op tot maximaal 9 procent. De 125 pk uitvoering heeft een CO2-emissie van 124 g/km en een verbruik van 5,4 l/100 km en die met 155 pk heeft een iets hogere emissie, namelijk 126 g/km en ook het verbruik ligt iets hoger, 5,5 liter per 100 km.

Assistentiesystemen
De Puma is rijkelijk uitgerust met systemen die het de bestuurder makkelijk maken en zorgen voor meer veiligheid voor zowel iedereen in als buiten de auto. Zo heeft het model een Speed Sign Recognition en ook in de file rijden is geen enkele moeite meer met Lane Centring en Adaptive Cruise Control met Stop & Go. Met Local Hazard Information bent u al op de hoogte van een gevaarlijke situatie die nog niet met direct zichtbaar zijn.

Gemak & comfort
Met een begageruimte van 456 liter kan de nodige bagage meegenomen worden en met een automatisch te openen achterklep is de bagage ook nog eens makkelijk bereikbaar. Zelfs Wanneer u iets wilt meenemen van 112 cm lang, 43 cm hoog en 97 cm breed is dat geen enkel probleem. Door het neerklappen van de achterbank is het gewoon mogelijk. De hoge zitpositie geeft goed zicht op onder andere de weg. Met de massagefunctie voor de rug wordt elke rit, kort of lang, nog comfortabeler. Voor meer informatie over de nieuwe Ford Puma gaat u naar www.ford.nl of natuurlijk naar de dealer bij u in de buurt.