Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Gratis garantie en onderhoud

De modellen van Toyota zijn natuurlijk al prachtige auto’s, auto’s waar u graag in gezien wilt worden. Maar het is wel een vereiste dat de auto doet waar die voor gemaakt is: u van A naar B brengen en het liefst zo comfortabel mogelijk.

Volgens de Consumentenbond is de Toyota al de betrouwbaarste auto. maar dat wil niet zeggen dat er geen onderhoud noodzakelijk is. En zoals bij elk ander voertuig kan er ook een keer iets defect raken. Niemand zit toch te wachten op deze extra kosten, of wel? Met de nieuwste actie van Toyota hoeft dat ook niet.

Actie
Als u het heel veilig wilt spelen, dan gaat u voor private lease. Voor een vast bedrag per maand vanaf 199 euro rijdt u al in een Toyota. Alleen de brandstof moet nog betaald worden. Maar Toyota heeft tot en met 31 maart ook een fantastische actie waarmee u 5 jaar lang garantie en gratis onderhoud krijgt. Deze actie geldt voor personenauto’s als de Aygo en Yaris, maar ook op de Proace. En bij verkoop van uw auto binnen deze vijf jaar, gaat de garantie en het gratis onderhoud naar de nieuwe eigenaar over.

Garantie
Gedurende 5 jaar, 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar Toyota Extra Care, worden materiaal- of constructiefouten gratis hersteld. De Extra Care is in feite gelijk aan de fabrieksgarantie alleen zijn bijvoorbeeld slijtagegevoelige onderdelen en interieur uitgesloten. De garantie is overigens ook van toepassing op de batterij en hybride componenten van hybride Toyota-modellen.

Onderhoud
De eerste vijf levensjaren van uw Toyota worden helemaal zorgeloos met gratis onderhoud. Zo wordt uw auto onderhouden volgens de richtlijnen van Toyota en kunt u in vrijwel heel Europa rekenen op de Toyota Pechhulp.

Voorwaarden
Gebruik maken van de actie? Ga naar uw dealer: Toyota Konijnenbelt aan de Wierdensestraat 27-31 in Nijverdal of kijk op www.toyota.nl. Hier vindt u ook de volledige voorwaarden.