Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

De Hyundai Kona Electric rijklaar vanaf € 40.995,-

APELDOORN – De Hyundai Kona Electric comfort 64 kWh is het volledig elektrisch model van Hyundai. Als zakelijk rijder betaalt u slechts vier procent bijtelling voor deze auto en de aankoop van de Kona Electric kan al vanaf € 40.995.

De Hyundai Kona Electric is in Europa de eerste compacte SUV die volledig elektrisch wordt aangedreven. Aangezien de Kona Electric een zero emissie-auto is, is deze vrijgesteld van wegenbelasting. Toch heeft deze elektrische auto een rijbereik van 449 kilometer.

Stap vooruit
De tijd is voorbij dat er alleen maar compacte auto’s waren zonder verbrandingsmotor. De Kona Electric laat zien dat ook een compacte SUV zonder kan en daarbij hoeft niets ingeleverd te worden op het gebied van prestatie, comfort, gemak en looks. De Hyuandai Kona Electric Comfort 64 kWh is voorzien van onder andere een zeven inch Multimedia-display met Apple Carplay, achteruitrijcamera, automatisch dimmende binnenspiegel, verwarmbare buitenspiegels, lederen bekleding en stoelverwarming.

Proefrit maken
Laat u overtuigen van de kracht en comfort van de Hyundai Kona Electric door een proefrit te maken. Ga naar de Hyundai-dealer bij u in de buurt of kijk voor meer informatie op www.hyundai.nl