Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Ignis en Swift voordelig leasen

APELDOORN – Waren het eerst vooral bedrijven die auto’s leaseden, tegenwoordig is private lease niet meer weg te denken.

De zakelijke lease kan in twee vormen: financial lease of operational lease. Bij de eerste vorm wordt u eigenaar van de auto zodra het contract ingaat. De leasemaatschappij blijft bij operational lease de eigenaar van het voertuig. Alle risico’s zijn voor de eigenaar.

Private lease
Voor de particulier is leasen van een auto ook mogelijk via de private lease en dit is vergelijkbaar met de operational lease. Het gemak is voor u, de bestuurder, en de rest is eigenlijk voor de leasemaatschappij, de eigenaar van het voertuig. Bij Pijnappel Automobielen kunt u nu wel heel voordelig leasen. U kunt nu tijdelijk al in een Suzuki Ignis rijden vanaf € 218,- per maand of een Suzuki Swift vanaf € 228,-. De normale leaseprijzen zijn respectievelijk € 259,- en € 269,-. U krijgt dus minimaal € 40,- voordeel per maand! Genoemde bedragen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer op jaarbasis. Om alle voordelen voor u te benoemen is niet te doen. Het is makkelijker om de nadelen op te sommen: u moet zelf boetes voor verkeersovertredingen, de brandstof betalen en natuurlijk het leasebedrag per maand betalen.

Eigenaar worden?
U kunt natuurlijk ook overgaan tot aankoop van bijvoorbeeld de Suzuki Ignis. De Ignis waarvoor u bij lease € 218- per maand betaald, is ook te koop voor € 15.899,-. En dan rijdt u in een mooi vormgegeven Suzuki in de kleur Fervent Red met een viercilinder benzinemotor met 90 pk. Een zuinige auto met een verbruik van 4,6 liter per 100 km. Verder heeft deze Ignis ook de gemakken als airco, centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrische stuurbekrachtiging en elektrisch verstelbare buitenspiegels. De Suzuki Swift die u leaset voor € 228,- per maand is te koop voor € 16.799,-

Voor meer informatie over private lease of de diverse modellen Suzuki gaat u naar de Pijnappel Automobielen aan het Kanaal Noord 200 of kijk op www.pijnappel.nl