Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

De nieuwe Audi A3 Sportback staat vanaf eind april bij de dealer

Over de nieuwe Audi A3 Sportback wordt steeds meer bekend bij het naderen van april, wanneer de A3 Sportback bij de dealer staat, en nu deze al te bestellen is.

De Audi A3 Sportback komt in vier uitvoeringen: Pro Line, Business edition, S Edition en de edition one. Naast deze vier uitvoeringen biedt Audi tal van mogelijkheden om de A3 Sportback te personaliseren.

Pro Line
De Audi A3 Sportback Pro Line heeft al veel te bieden. Deze uitvoering heeft onder andere LED-koplampen en 16 inch lichtmetalen velgen. In de auto kan genoten worden van een 2-zone airconditioning, het draadloos opladen van smartphones en het automatisch koppelen van Apple-telefoons. Ook een uitgebreid veiligheidspakket met bijvoorbeeld lane departure warning en de Audi connect noodoproep.

Business edition
Zakelijke rijders profiteren met de Business edition optimaal van de nieuwe Audi A3 Sportback. Zo heeft deze uitvoering onder andere MMI navigatie plus, aluminium raamlijsten, 17 inch lichtmetalen velgen en verkeersbordherkenning. Tijdelijk hoeft er voor deze Business edition geen meerprijs betaald te worden.

S edition
Houdt u van een sportieve uitvoering? De S edition van de Audi A3 Sportback uw auto. Deze uitvoering is vergelijkbaar met de Business edition, maar heeft een sportonderstel. Ook zit u in de S edition op sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen.

Edition one
De gelimiteerde Audi A3 Sportback Edition one is de meest luxe variant met donker getinte Matrix-LED-koplampen, 18 inch lichtmetalen velgen en instapverlichting.

Prijzen
De nieuwe Audi A3 Sportback heeft een vanafprijs van 34.400 euro. Ga voor meer informatie over alle prijzen, standaarduitrustingen, motoren en configuratiemogelijkheden naar www.audi.nl.