Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Een nieuwe Citroën rijden met korting tijdens de Comfort Days

DEVENTER – Tot en met 31 maart kunt u nog profiteren van de Comfort Days van Citroën. Ga voor de extra inruilkorting en rijd nog voordelig in een nieuwe Citroën.

De actie Comfort Days geldt voor de C1, C3, C3 Aircross SUV, C4 Cactus, C4 Spacetourer en Grand C4 Spacetourer en is zowel bij Private Lease als aankoop van één van deze modellen mogelijk. De korting kan oplopen tot een bedrag van € 2.000,-.

Van C1 tot C4
De Citroën C1 is het meest compacte model waarvoor de actie geldt en de extra inruilkorting kan bij dit model zelfs al oplopen tot € 1.000,-. Dit betekent dat u al eigenaar wordt van een C1 door betaling van een bedrag van € 10.710,-. Voor dat bedrag rijdt u dan in een dynamisch vormgegeven 3 deurs C1 met een VTi 72 S&S motor, handgeschakelde 5-bak en een live-uitrustingsniveau. Deze C1 is door de keuze van een hoger uitrustingsniveau en andere opties, zoals de lak en Roof Pack geheel naar eigen wens aan te passen. Ook wanneer u kiest voor Private Lease tijdens de Comfort Days is de C1 een voordelige keuze. Private Lease is al mogelijk voor € 199 per maand. Bij aanschaf van een C4 Spacetourer en Grand C4 Spacetourer kan de extra inruilkorting oplopen tot het maximale bedrag van € 2.000,-. Ook bij deze twee modellen kunt u tijdens de Comfort Days voordelig overgaan op Private Lease voor een bedrag van respectievelijk € 479,- en € 489,- per maand.

Voorwaarden
Wanneer u de aanschaf of Private Lease van een nieuwe Citroen overweegt, dan is nu de tijd om tot actie over te gaan en te genieten van de vele voordelen die uw dealer te bieden heeft. Laat u in de showroom informeren over de specificaties van de diverse modellen en de voor- en nadelen van zowel koop als lease van een Citroën. Ga voor de dichtstbijzijnde dealer naar www.citroen.nl. Hier vindt u ook alle voorwaarden van de Comfort Days.